Buna ziua dragii mei…am revenit cu o prajitura racoroasa cu fructe de sezon. Este foarte usor de preparat si avem nevoie de putine ingrediente.
Ingrediente necesare: un pachet piscoturi (eu am avut noroc si am gasit piscoturi cu cacao), 300 ml frisca lichida, 400 g crema branza, 100 g zahar, 2 plicuri gelatina si bineinteles fructe rosii (eu am avut coacaze rosii, cateva fructe de zmeura, afine si cateva coacaze negre), dar fiecare poate adauga ce fel de fructe doreste.
Mod de preparare: Pentru inceput punem gelatina la inmuiat in apa rece si apoi ne vedem de treaba noastra :)) .Cu ajutorul unui mixer batem frisca pana se intareste si apoi adaugam crema de branza cate putin si zaharul, mixand in continuare pana obtinem o crema omogena. Topim gelatina pe baie de abur si o adaugam in crema noastra si …e aproape gata prajiturica.
Urmeaza asamblarea: eu am folosit piscoturile ca si baza, apoi am adaugat crema si am adaugat cateva fructe de zmeura in interior , apoi am incercuit prajitura cu piscoturi si am dat la frigider pentru cateva ore.
Cand s-au scurs cele cateva ore si prajitura s-a intarit am presarat deasupra toate fructele care le aveam .
Va doresc pofta buna!